Abonneren EvenBi’jpraoten

 10,00 / jaar

Boijl mag trots zijn! Even Bi’jpraoten heeft en geeft iets extra’s: het creëert en eert de dorpsgeest. Kindertekeningen, dorps- en kerknieuws, puzzels en raadsels, verhalen over natuur en omgeving. Met bijdragen van jong en oud betrekt ‘Even Bi’jpraoten’ werkelijk iedere inwoner van Boijl bij het dorpsleven. De krant is uiteraard een afspiegeling van wat zich afspeelt in het dorp. Boijl leeft!

(citaat van Remco Heite, oud-burgemeester Weststellingwerf)

 

 

Categorie:

Factuurgegevens

Nederland

Nederland

Je bestelling

Product
Hoeveelheid
Totaal
×
Abonneren EvenBi'jpraoten
1
 10,00 / jaar
Subtotaal winkelwagen  10,00
Betaalmethode
totale bestelling  10,00
Terugkerende totalen
Subtotaal  10,00 / jaar
Terugkerend totaal  10,00 / jaar
Eerste verlenging: 10-12-2024
  • Uw bankrekeningnummer betreffende de incasso

    Door het verstrekken van uw IBAN en de bevestiging van de betaling, u autoriseert Dorpskrant Evenbi'jpraoten Boijl en Streep, onze payment service provider, om instructies te versturen naar uw bank om uw rekening en uw bank om uw rekening in overeenstemming met deze instructies. U heeft recht op een terugbetaling door uw bank volgens de voorwaarden en bepalingen van uw overeenkomst met uw bank. Een restitutie dient aangevraagd te worden binnen de 8 weken te rekenen vanaf de datum waarop uw rekening werd gedebiteerd.

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, om uw beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

!!!! – Als het niet lukt om de aanmelding af te ronden vanwege een systeemfout, klikt u dan HIER en dan opent zich een machtiging waar u uw IBAN-nummer en adresgegevens kunt invoeren en daarna kunt u de machtiging ondertekenen met de muis. Als u hierna op de  VERZENDKNOP klikt, zorgen wij dat uw abonnement wordt geregeld. – !!!!!!!